100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.6 101 PK
Bouwjaar 02.2003 - 06.2007

Remschoenen MAZDA 2 (DY) 1.6

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 2
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 9128
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijdeachterzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: LOCKHEED
Ø Remschoen diameter/ binnendiameter remtrommel: 203 mm
Voertuigtype: 2
Breedte: 39 mm
Gewicht: 1,44 kg
Inbouwplaats: achterzijde
64% Korting
46,66
129,60
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie

Minimale dikte remschoenen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.

Remschoenen als handrem

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 2 (DY) 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.

Remschoenen monteren MAZDA 2 (DY)

De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENPORSCHETOYOTA. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.