WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 1.8 82PK
Bouwjaar 02-1977 - 01-1982

Remschoenen MAZDA B-SERIE (PE) 1.8

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit.

Remschoenen monteren MAZDA B-SERIE (PE) 1.8

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACFORDFERRARILOTUS. Wij controleren altijd bij de MAZDA B-SERIE (PE) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen.

Minimale dikte remschoenen

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.