Remschoenen MERCEDES-BENZ

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remschoenen auto bestellen

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.

Remschoenset monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.