WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92 WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto: MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 170PK
Bouwjaar 09-1985 - heden

Remschoenen MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Minimale dikte remschoenen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remschoenen monteren MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.