100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic 218 PK
Bouwjaar 07.2002 - 08.2007

Remschoenen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Brembo, Bosch, Rofren, Textar, Lucas en Bendix De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.

Minimale dikte remschoenen

De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNALFA ROMEODAEWOOROVERCHEVROLET. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschoenen monteren MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203)

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.