100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK (C209) 220 CDI 136 PK
Bouwjaar 01.2005 - 05.2009

Remschoenen MERCEDES-BENZ CLK (C209) 220 CDI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bendix, Bosch, Rofren en Jurid Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Minimale dikte remschoenen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLAND ROVERSAABSUBARU. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLK (C209) 220 CDI past. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen monteren MERCEDES-BENZ CLK (C209)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.