100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 400 4-matic 333 PK
Bouwjaar 07.2014 - 12.2016

Remschoenen MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 400 4-matic

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 400 4-matic. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remschoenen monteren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen.

Minimale dikte remschoenen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSEATGMCDAFBEDFORDMERCEDES-BENZ.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.