WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D 136PK
Bouwjaar 06-1995 - heden

Remschoenen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remschoenen monteren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen als handrem

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.