Remschoenen MG

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remschoenen als handrem

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Remschoenen monteren auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Bekijk ook alle mg remschoenen op RemOnderdelen.nl