Remschoenen MITSUBISHI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen MITSUBISHI bestellen

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remschoenset monteren

De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Remschoenen zelf demonteren

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen.