Remschoenen NISSAN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remschoenen NISSAN bestellen

De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Remschoenset monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.