Remschoenen OLDSMOBILE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Remschoenen monteren OLDSMOBILE

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Remschoen zelf monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Bekijk ook alle oldsmobile remschoenen op RemOnderdelen.nl