100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA C 1.7 CDTI 100 PK
Bouwjaar 06.2003 - 12.2009

Remschoenen OPEL CORSA C (X01) 1.7 CDTI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw OPEL CORSA C
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 8884
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijdeachterzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: OPEL
Ø Remschoen diameter/ binnendiameter remtrommel: 200 mm
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ABS
Voertuigtype: Corsa
Breedte: 29 mm
Gewicht: 1,43 kg
Inbouwplaats: achterzijde
63% Korting
33,65
90,95
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie

Minimale dikte remschoenen

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Remschoenen monteren OPEL CORSA C (X01) 1.7 CDTI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL CORSA C (X01) komen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders.

Remschoenen als handrem

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.