Remschoenen PEUGEOT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen PEUGEOT bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Remschoenset monteren

Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenset auto kopen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.