Remschoenen PEUGEOT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.

Remschoenen PEUGEOT bestellen

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto.

Remschoenset monteren

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.