brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 1007 (KM_) 1.6 HDi 109PK
Bouwjaar 06-2007 - heden

Remschoenen PEUGEOT 1007 (KM_) 1.6 HDi

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw PEUGEOT 1007 (KM_)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 0805Q
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
syst.: TRW
remschoen Ø: 203,0
gewicht : 0,04 kg
63% KORTING
9,05
14,75
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Remschoenen PEUGEOT 1007 (KM_) 1.6 HDi bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 1007 (KM_) past. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCMGPEUGEOT.

Remschoenset PEUGEOT kopen

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenset monteren

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.