Remschoenen PEUGEOT 104 Coupé

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1973 tot heden
33
45
Coupé
08-1979 tot heden
37
50
Coupé
08-1979 tot heden
42
57
Coupé
08-1975 tot heden
49
67
Coupé
09-1973 tot heden
48
66
Coupé
08-1979 tot heden
53
72
Coupé

Remschoen zelf monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 104 Coupé komen.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck.

Remschoenen als handrem

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .

Bekijk ook alle peugeot 104 coupé remschoenen op RemOnderdelen.nl