Remschoenen PEUGEOT 207 Sedan

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2007 tot heden
54
73
Sedan

Remschoenen monteren PEUGEOT 207 Sedan

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Remschoenen als handrem

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remschoen zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Bekijk ook alle peugeot 207 sedan remschoenen op RemOnderdelen.nl