WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PEUGEOT 207 Sedan

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2007 tot heden
54
73
Sedan

Remschoenset monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen.

Remschoenset PEUGEOT 207 Sedan kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto.

Remschoenen PEUGEOT bestellen

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEVW VOLKSWAGENOPEL.