Remschoenen PEUGEOT 304 Break

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1976 tot heden
43
58
Stationwagen
09-1970 tot heden
48
65
Stationwagen
09-1970 tot heden
55
75
Stationwagen
10-1976 tot heden
33
45
Stationwagen

Remschoenen monteren PEUGEOT 304 Break

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.

Remschoen zelf monteren

De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck.

Remschoenen als handrem

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle peugeot 304 break remschoenen op RemOnderdelen.nl