Remschoenen PEUGEOT 304 Break (_04D_)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1976 tot heden
43
58
Stationwagen
09-1970 tot heden
48
65
Stationwagen
09-1970 tot heden
55
75
Stationwagen
10-1976 tot heden
33
45
Stationwagen

Remschoenset PEUGEOT 304 Break (_04D_) kopen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remschoenset monteren

Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen PEUGEOT bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.