Remschoenen PEUGEOT 305 I

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1977 tot heden
44
60
Sedan
11-1977 tot heden
48
65
Sedan
11-1979 tot heden
54
73
Sedan
05-1980 tot heden
65
88
Sedan

Remschoenen monteren PEUGEOT 305 I

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remschoen zelf monteren

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen als handrem

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Brembo, Jurid, Pagid, Bendix, TRW, ABS, ATE en Zimmermann Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Bekijk ook alle peugeot 305 i remschoenen op RemOnderdelen.nl