Remschoenen PEUGEOT 305 I (581A)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschoenset monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht.

Remschoenen PEUGEOT 305 I (581A) bestellen

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen.

Remschoenset auto kopen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.