Remschoenen PEUGEOT BIPPER Tepee

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2010 tot heden
55
75
Stationwagen
12-2015 tot heden
59
80
Stationwagen
04-2008 tot heden
54
73
Stationwagen
04-2008 tot heden
50
68
Stationwagen

Remschoenen als handrem

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Lucas, ATE, Brembo, ABS, TRW, Bosch, Jurid, Textar en Bendix Elke PEUGEOT BIPPER Tepee heeft een eigen VIN-nummer.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

Remschoen zelf monteren

Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bekijk ook alle peugeot bipper tepee remschoenen op RemOnderdelen.nl