Remschoenen PEUGEOT BIPPER Tepee

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2010 tot heden
55
75
Stationwagen
12-2015 tot heden
59
80
Stationwagen
04-2008 tot heden
54
73
Stationwagen
04-2008 tot heden
50
68
Stationwagen

Remschoenset monteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenen PEUGEOT BIPPER Tepee bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFJEEPFIAT.

Remschoenset auto kopen

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .