Remschoenen PEUGEOT BOXER Bestelwagen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen past. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remschoen zelf monteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bekijk ook alle peugeot boxer bestelwagen remschoenen op RemOnderdelen.nl