WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenset PEUGEOT BOXER Bus kopen

De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenset monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remschoenen auto bestellen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.