Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) bestellen

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenset monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.

Remschoenset auto kopen

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .