brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 110 110PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 110

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 110 bestellen

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.

Remschoenset PEUGEOT BOXER Bus kopen

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remschoenset monteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.