brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 130 131PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 130

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenset monteren

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 130 past. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus bestellen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ABS, Lucas, Textar, Pagid en Zimmermann

Remschoenset PEUGEOT kopen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERBUICKFERRARI.