100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 130 131PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

Remschoenen PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 130

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Elke PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 130 heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht.

Remschoenen monteren PEUGEOT BOXER Bus

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Minimale dikte remschoenen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .