Remschoenen PEUGEOT ION

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2010 tot heden
47
64
Hatchback
11-2010 tot heden
35
48
Hatchback
10-2014 tot heden
49
67
Hatchback

Remschoenset PEUGEOT ION kopen

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remschoenset monteren

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.

Remschoenen auto bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.