Remschoenen PEUGEOT ION

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2010 tot heden
47
64
Hatchback
11-2010 tot heden
35
48
Hatchback
10-2014 tot heden
49
67
Hatchback

Remschoen zelf monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenen als handrem

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT ION past. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders.

Bekijk ook alle peugeot ion remschoenen op RemOnderdelen.nl