WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT ION Electric 48PK
Bouwjaar 11-2010 - heden

Remschoenen PEUGEOT ION Electric

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen PEUGEOT ION Electric bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT ION komen.

Remschoenset monteren

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Remschoenset PEUGEOT kopen

Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.