brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT ION Electric 48PK
Bouwjaar 11-2010 - heden

Remschoenen PEUGEOT ION Electric

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoen zelf monteren

Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT ION Electric komen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Elke PEUGEOT ION heeft een eigen VIN-nummer.

Minimale dikte remschoenen

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.

Remschoenen PEUGEOT bestellen

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen.