Remschoenen PEUGEOT J5 Bus

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1990 tot heden
51
70
Bus
10-1990 tot heden
62
84
Bus
10-1990 tot heden
54
73
Bus

Remschoen zelf monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT J5 Bus. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Remschoenen als handrem

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .

Bekijk ook alle peugeot j5 bus remschoenen op RemOnderdelen.nl