Remschoenen PEUGEOT J5 Bus (290P)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenset monteren

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.

Remschoenen PEUGEOT J5 Bus (290P) bestellen

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto.

Remschoenset PEUGEOT kopen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen.