Remschoenen PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis (290L)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1990 tot heden
51
70
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
62
84
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
54
73
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
70
95
Open laadbak/ Chassis

Remschoenen PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis (290L) bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.

Remschoenset monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto.

Remschoenset auto kopen

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGDACIASKODAVAUXHALL. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.