Remschoenen PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1990 tot heden
51
70
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
62
84
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
54
73
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
54
73
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
70
95
Open laadbak/ Chassis
10-1990 tot heden
70
95
Open laadbak/ Chassis

Remschoen zelf monteren

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT J5 Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Remschoenen als handrem

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle peugeot j5 open laadbak/ chassis remschoenen op RemOnderdelen.nl