Remschoenen PEUGEOT J9 Bestelwagen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1980 tot heden
44
60
Bestelwagen
03-1980 tot heden
57
78
Bestelwagen
03-1980 tot heden
41
56
Bestelwagen
03-1980 tot heden
49
67
Bestelwagen
07-1982 tot heden
53
72
Bestelwagen

Remschoen zelf monteren

Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT J9 Bestelwagen komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remschoenen als handrem

Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen.

Bekijk ook alle peugeot j9 bestelwagen remschoenen op RemOnderdelen.nl