Remschoenen PEUGEOT J9 Bestelwagen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1980 tot heden
44
60
Bestelwagen
03-1980 tot heden
57
78
Bestelwagen
03-1980 tot heden
41
56
Bestelwagen
03-1980 tot heden
49
67
Bestelwagen
07-1982 tot heden
53
72
Bestelwagen

Remschoenset monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remschoenset PEUGEOT J9 Bestelwagen kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERFIATSAAB. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit.

Remschoenen auto bestellen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.