Remschoenen PEUGEOT PARTNER Tepee

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschoenset PEUGEOT PARTNER Tepee kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENINFINITIDAF.

Remschoenen PEUGEOT bestellen

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

Remschoenset monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.