Remschoenen PLYMOUTH

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren PLYMOUTH

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remschoenen als handrem

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remschoen zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle plymouth remschoenen op RemOnderdelen.nl