Remschoenen PONTIAC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren PONTIAC

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remschoen zelf monteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remschoenen als handrem

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck.

Bekijk ook alle pontiac remschoenen op RemOnderdelen.nl