Remschoenen PORSCHE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK.

Remschoenen PORSCHE bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenset monteren

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.