Remschoenen RENAULT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT.

Remschoenen monteren auto

Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remschoen zelf monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Bekijk ook alle renault remschoenen op RemOnderdelen.nl