Remschoenen ROVER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren ROVER

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remschoenen als handrem

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remschoen zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Bekijk ook alle rover remschoenen op RemOnderdelen.nl