Remschoenen SAAB

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren SAAB

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remschoen zelf monteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remschoenen als handrem

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Bekijk ook alle saab remschoenen op RemOnderdelen.nl