Remschoenen SAAB

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenset monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SAAB past. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENTOYOTAMAZDABEDFORD. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Remschoenen auto bestellen

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.

Remschoenset auto kopen

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .