Remschoenen SKODA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren SKODA

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.

Remschoenen als handrem

De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remschoen zelf monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Bekijk ook alle skoda remschoenen op RemOnderdelen.nl