Remschoenen SKODA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Remschoenset monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders.

Remschoenen auto bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.