Remschoenen SMART

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschoenen auto bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remschoenset monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Gietijzer komt minder vaak voor als component.