100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CITY-COUPE 0.6 71 PK
Bouwjaar 06.2002 - 01.2004

Remschoenen SMART CITY-COUPE (450) 0.6

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde
Remschoensets

Remschoenen als handrem

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Minimale dikte remschoenen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.

Remschoenen monteren SMART CITY-COUPE (450) 0.6

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.