Remschoenen SSANGYONG

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Remschoenen SSANGYONG bestellen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remschoenset monteren

De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.