Remschoenen SUBARU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Remschoenen auto bestellen

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.

Remschoenen zelf demonteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.