Remschoenen SUZUKI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Remschoenen monteren SUZUKI

Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remschoenen als handrem

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Bekijk ook alle suzuki remschoenen op RemOnderdelen.nl