Remschoenen TOYOTA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA.

Remschoenen als handrem

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Remschoenen monteren auto

Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle toyota remschoenen op RemOnderdelen.nl