Remschoenen TOYOTA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen TOYOTA bestellen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschoenen zelf demonteren

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschoenset monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.