Remschoenen VAUXHALL

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remschoenen monteren VAUXHALL

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remschoenen als handrem

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Bekijk ook alle vauxhall remschoenen op RemOnderdelen.nl