Remschoenen VOLVO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

Remschoenen monteren auto

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remschoen zelf monteren

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Bekijk ook alle volvo remschoenen op RemOnderdelen.nl