Remschoenen VOLVO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remschoenset monteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remschoenen auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.