100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 I 2.4 T5 260 PK
Bouwjaar 04.2004 - 04.2010

Remschoenen VOLVO S60 I (384) 2.4 T5

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO S60 I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 0831Q
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijdeachterzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: LUCAS/TRW
Remsysteem fabrikant: TRW
Ø Remschoen diameter/ binnendiameter remtrommel: 178 mm
Ø Diameter: 180 mm
voor artikelnummer: 9071
voertuig optie : voor handrem
Gewicht: 0,05 kg
Breedte: 25 mm
Inbouwplaats: achterzijde
65% Korting
15,98
45,67
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remschoenen monteren VOLVO S60 I (384) 2.4 T5

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Bendix, ABS, Rofren, Textar, ATE, TRW, Bosch, Brembo, Zimmermann en Pagid Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.

Remschoenen als handrem

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Minimale dikte remschoenen

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.