Remslangen

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslang bestellen voor uw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

De juiste remslang vinden

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden.