Remslangen

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw auto

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De juiste remslang vinden

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remslangen en remvloeistoffen

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden.

Bekijk ook alle auto onderdelen voor uw auto op RemOnderdelen.nl