WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remslang monteren

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.