Remslangen

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid, Zimmermann, Bosch, Jurid, Lucas, ATE en Bendix

Remslangen en remvloeistoffen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Remslang bestellen voor uw auto

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.