Remslangen ALFA ROMEO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

De juiste remslang vinden

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remslang bestellen voor uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Brembo, Pagid, Bendix, TRW, ABS, Bosch, Rofren, Jurid, Zimmermann en ATE Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Bekijk ook alle alfa romeo remslangen op RemOnderdelen.nl