Remslangen ALFA ROMEO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO

Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

De juiste remslang vinden

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Lengte van een remslang

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.