Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang demonteren

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 146 (930_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Lengte van een remslang

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.